Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany postaci

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem grać w drafty (chyba dobrze nazwałem) i tam jest tak jak na rankedach. Da się jakoś uniknąć banowania postaci? (Tzn nie chce być tym co banuje, po prostu nie wiem kogo banować :/) Btw pierwszy raz dziś banowałem to tylko dwie postacie zbanowałem bo nie wiedziałem kogo. XDD Albo po prostu napiszcie mi kogo najczęściej banować na draftach (20lv) albo ogólnie. Tak, śmiejcie się z tego mojego pierwszego banowania. ;-;

Opublikowano

Kassadin moim zdaniem nie warto banować jego win ratio jest poniżej 50% oraz po ostatnim patchu jest o wiele słabszy :/
polecam za to banować: Yasuo Braum fizz tristana oraz moim zdaniem najbardziej wkurzająca postać w lolu katarina 

lo6i.jpg

Masz problem? Wrób to co Happy i zeżryj jakąś rybkę :v

Opublikowano

[Maokai, Alistar, Yasuo, Tristana], coś z Twojego przedziału - Fizz, Amumu/Blitzcrank/Malphite takie typowe słabe bany.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Podstawowa rzecz to fizz ^^

Ja zawsze banuje na rankedzie Dariusa, Fizza i Morgane. (1 top 1 mid 1 bot)

Nie pamiętam jak było na 20 lvlu, ale fizza też powinieneś banować.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Yasuo banuje się częściej dlatego, by w swoim teamie nikt nie wziął. Zazwyczaj ten kto bierze u siebie Yasuo lami :D

Fizz, drzewo ostatnio banują, Kassadin po nerfie na ulta czy ja wiem czy warto, fizz, Syndra (i patrz wyżej ^^

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Yasuo i Maokai obecnie to są instabany. Polecam banować również Alistara lub Fizza. ;)

Ten kto banuje jest losowe, raz banujesz Ty, a raz ktoś inny. ;)

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Na 20 LvL nie opłaca sie Banować Kassadina . Banuj : Fizz , Kha , Thresh , Yasuo . 

Najlepiej zapamiętuj postacie które zazwyczaj wybiera przeciwnik a potem banuj je .

Opublikowano

Nigdy nie banujcie fizz'a, kuzyn z gold'a mi mówił, że on nie jest taki dobry i w gold'zie go prawie w ogóle nie banują.

Na banowanie kassadin'a jest jakieś 98%

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nigdy nie banujcie fizz'a, kuzyn z gold'a mi mówił, że on nie jest taki dobry i w gold'zie go prawie w ogóle nie banują.

Fizz nie jest dobry ?? Teraz do żeś doje*** ... Banuj Fizz jak nie zbanujesz a ktoś go wybierze i jeśli jeszcze go ogarnia to GG

Opublikowano

Ziomek, Darius? To już przesada, on nie ma escape i ssie, bo gry tym nie wykerujesz, to samo fizz... Bardzo łatwy do zkontrowania. Morgana? No nie wiem, chyba lepiej ją piknąć... Skoro i tak w bronzie każdy na 1 picka bierze mid... Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Darius hah, pogromca brązu :D

@top

Fizz, Yasuo, Jarvan ostatnio dość OP, (na Twój lvl te bany:) Katarina, Teemo.

Take it easy my friend

Opublikowano

NIGDY NIE BANUJCIE FIZZA. Ludzie po co go banować on jest papierem. Teraz się banuje : Morganę, Brauma oraz Yasuo. Możesz sobie pozwolić na zbanowanie Gnara, ponieważ mało kto nim potrafi grać a naprawdę jest potężny. Dalej jestem za banowaniem Jaxa oraz na mojej dywizji Leonę bo mało kto ją lubi ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Zawsze banuję evelynn, a resztę typowo pod siebie, czyli fizz + syndra, ori + jarvan itd.

Ziomek, Darius? To już przesada, on nie ma escape i ssie, bo gry tym nie wykerujesz, to samo fizz... Bardzo łatwy do zkontrowania. Morgana? No nie wiem, chyba lepiej ją piknąć... Skoro i tak w bronzie każdy na 1 picka bierze mid... Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

to gdzie ludzie tak nie robią? xD
Opublikowano

Darius hah, pogromca brązu :D

@top

Fizz, Yasuo, Jarvan ostatnio dość OP, (na Twój lvl te bany:) Katarina, Teemo.

Haha, zacytuje kogoś i pozwolę sam siebie obrazić.

,,Silver i Brąz to to samo gówno, tylko jedne w ładnym opakowaniu" silverze.

Na dodatek, w silverze byłem już 2 razy i jestem blisko trzeciego, więc siedź cicho.

Dariusa opłąca się banować. Jeśli dostanie 2 - 3 fragi, jest potem na prawdę problemem dla drużyny.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...